Triad'Art participa al XXIè Congrès Mundial d'ASSITEJ a L'Havana, Cuba

By Triad’Art, 16 June 2024

El passat 25 de maig de 2024, Triad'Art va tenir l'oportunitat de presentar el seu treball titulat "El paper fonamental de les Arts Escèniques per a la Infància i Joventut" en la conferència ITYARN - Veus d'un Món Nou: Llegat i Innovació en el TIJ, durant el XXI Congrés Mundial ASSITEJ celebrat a l'Havana, Cuba. Aquest esdeveniment, organitzat per ASSITEJ Internacional i la Xarxa Internacional de Recerca de Teatre per a Joves Audiències (ITYARN), és una plataforma important per a l'intercanvi de coneixements i experiències en l'àmbit de les arts escèniques per a la infància i joventut.

ASSITEJ Internacional és una organització dedicada a promoure el teatre per a la infància i la joventut, facilitant la col·laboració entre artistes, educadors i investigadors de més de 100 països. Aquesta organització treballa perquè les arts escèniques siguin accessibles i rellevants per a les audiències joves, promovent valors d'inclusió, diversitat i educació cultural. ITYARN, com una xarxa associada a ASSITEJ, s'enfoca en la recerca i el desenvolupament acadèmic del teatre per a joves audiències. A través de conferències, publicacions i projectes de recerca, ITYARN contribueix a l'avanç del coneixement en aquest camp, fomentant la innovació i l'aplicació de noves metodologies i enfocaments.

La participació de Triad'Art en aquest congrés va ser una oportunitat per a presentar les nostres iniciatives i reafirmar el nostre compromís amb la Cultura Sostenible. En la nostra presentació, destaquem com les arts escèniques poden contribuir al desenvolupament sostenible, abordant aspectes com la consciència ambiental, l'impacte social i el desenvolupament econòmic. Aquest esdeveniment va ser possible gràcies al suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics, que va facilitar la nostra presència a l'Havana, permetent-nos interactuar i compartir experiències amb persones representants de més de cinquanta països.

El XXI Congrés Mundial de ASSITEJ va ser una experiència enriquidora que ens va facilitar la nostra consolidació internacional: les diferents activitats, tallers i trobades ens van permetre connectar amb persones professionals de tot el món, intercanviar idees i aprendre sobre les últimes tendències i desafiaments en el teatre per a joves audiències. Aquest intercanvi de coneixements i experiències no sols ha enfortit la nostra xarxa professional, la qual serà fonamental per al desenvolupament de nous projectes i col·laboracions, sinó que també ens ha inspirat a continuar avançant en el nostre compromís amb la Cultura Sostenible, concepte que, des de Triad'Art, entenem com l'enfocament per a desenvolupar projectes des d'una consciència ambiental, garantint un impacte social positiu i un desenvolupament econòmic sostenible. Aquest congrés ens ha proporcionat la plataforma perfecta per a promoure aquests valors, demostrant com les arts escèniques poden contribuir a un futur més sostenible i equitatiu.


Deixa el teu comentari aquí